Over ons

Bureau- en kantoorinrichting 

Prachtige kantoorinrichting voor een inspirerende werkomgeving

Werken maakt een belangrijk deel uit van ons leven. Daarom is een inspirerende werkomgeving een must. De Moor zorgt voor een weldoordachte kantoorinrichting waar zowel u als uw werknemers in een optimale sfeer kunnen werken. We ontwerpen een ruimte die creatief denken stimuleert. Een bureauruimte waar de beste ideeën en oplossingen samenkomen, want daar gaat het om.

Geef een extra dimensie aan uw vergaderzaal

De inrichting van een vergaderzaal vergt expertise. Het is een delicate balansoefening tussen functionaliteit, technologie, rust en productiviteit. De Moor staat u graag bij tijdens het volledige traject. We zorgen voor een oogstrelend resultaat dat een blijvende indruk nalaat bij uw bezoekers. Zo geeft u een extra dimensie aan uw vergaderzaal.

Winkelprojecten 

Een mooie winkelinrichting verkoopt zichzelf  

Er komt heel wat kijken bij winkelinrichting. Uw product moet in het oog springen in een zo aantrekkelijk mogelijke omgeving. Wij geven een prachtige identiteit aan uw winkel en bezorgen zo uw klanten een buitengewone winkelervaring.

Horeca & ontspanning 

De juiste horeca-inrichting voor een onvergetelijke ervaring

U heeft een restaurant? Of misschien bent u uitbater van een bar of tearoom? De juiste horeca-inrichting weerspiegelt een samensmelting van smaak, sfeer en gezelligheid, kortom de ziel van uw zaak. Een sterk concept maakt van uw nieuwe klanten vaste klanten en bezorgt hen, maar ook uw bestaande klanten, een onvergetelijke ervaring. Zo’n concept gaat bij ons verder dan enkel en alleen het samenstellen van horecameubilair. Bij De Moor wordt over elk detail nagedacht, samen met u, van schets tot realisatie.

Zorg inrichting 

Rust, comfort en sereniteit

Van ziekenhuizen tot rusthuizen, zorginrichting moet voldoen aan heel wat specifieke noden en behoeften.  We zijn vaak het aanspreekpunt voor de zorgsector. Ons doel is een omgeving creëren waar het verblijf zo aangenaam en natuurlijk mogelijk aanvoelt. Een comfortabele plaats waar zowel medewerkers, patiënten als inwoners tot rust kunnen komen.

Publieke projecten

Inrichting van publieke ruimte met karakter

Publieke ruimten vervullen een grote maatschappelijke functie. De inrichting van een publieke ruimte vormt een grote uitdaging. Het moet niet alleen een reflectie zijn van de bestemming, het moet ook een persoonlijk karakter omvatten en warmte uitstralen. Bij De Moor kan u terecht voor zowel grote als kleine projecten. We hebben een jarenlange ervaring met het inrichten van scholen, maar ook met de inrichting van cafetaria’s en instellingen.