Over ons

De Moor is een familiezaak met een uitgekiende structuur. Dit biedt u als klant enkel maar  voordelen.

U weet zeker dat u steeds een De Moor aan de lijn heeft. Door deze directheid kunnen wij uw vraag sneller behandelen dan om het even wie.

Daarnaast heeft De Moor als familiezaak 35 jaar ervaring op de markt van projectinrichting. Door in te gaan op de grote diversiteit aan vragen vanuit ons klantenbestand en een brede waaier aan gerealiseerde projecten heeft De Moor over de jaren heen sterke relaties met een uitgebreid netwerk aan fabrikanten uitgebouwd.

Op basis van de behoeften van uw project zijn wij in staat op zoek te gaan naar de juiste speler op de interieurmarkt die kwaliteitsvolle producten aan een scherpe prijs kan leveren. Op die manier zijn we niet gebonden aan bepaalde fabricanten, maar pluizen we voor u uit welke speler gunstig is voor de specifieke noden van uw project. We zijn flexibel, snel en hebben de knowhow in huis om u op een vlotte, no-nonsense manier van dienst te zijn!

Inspiratie voor uw kantoorinrichting of projectruimte

Zoekt u inspiratie voor uw kantoorinrichting of projectruimte? Naast onze burelen in Deinze beschikken we over een showroom met tal van prachtige designvoorbeelden. Kom gerust vrijblijvend langs en laat u inspireren! Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen? Aarzel dan niet ons te contacteren.

neem contact op