Realisaties

OPTIEK LAMMERANT DEINZE

Bij optiek Lammerant te Deinze zi(e)t u steeds goed ! Wij integreerden het zitmeubilair in dit hedendaagse totaalconcept.

BUREEL PRIVEWONING

NOTARIAAT MARC & SOFIE VAN CAUWENBERGHE DEINZE

DOKTERS CENTRUM DEINZE

ODISEE GENT

Investeren in de toekomst van onze jongeren. Odisee kiest voor duurzame en degelijke meubelen voor de inrichting van hun leslokalen, vergaderruimtes en bibliotheek.

HUIS VAN HET KIND ZULTE

Het Huis van het Kind te Zulte kiest voor compact stapelbare stoelen en stapelbare tafels, polyvalent en functioneel voor de diverse toepassingen. Van vergaderopstelling naar vrije ruimte, in een handomdraai gerealiseerd.

KORELEC KUURNE

De opvallende kleur van de huisstijl wordt herhaald in het meubilair ... je bent van harte welkom !  Daarnaast werd de archiefruimte ingericht met stabiele archiefrekken, goed begonnen is half gewonnen !

KASTEEL WALLEMOTE IZEGEM

Het Stadsbestuur van Izegem koos ervoor om het Kasteel Wallemote op te knappen te gebruiken als polyvalente zalen voor verschillende toepassingen. Een inrichting met compact stapelbare stoelen met bijhorende stapelkarren en opklapbare en verrijdbare tafels passen hier volledig in het plaatje.

CENTRUM VOOR PSYCHIATRIE en PSYCHOTHERAPIE PITTEM

Het centrum voor psychiatrie en psychotherapie te Pittem kiest voor de inrichting van hun leefruimtes voor hedendaags meubilair in zachte tinten. Het biedt de patiënt een omgeving om tot rust te komen en het herstelproces te bevorderen.

 

TROUWZAAL WEVELGEM

De gemeente Wevelgem won ons advies in voor de nieuwe bestemming van een geklasseerd stationsgebouw. Voor de inrichting van deze trouwzaal werd gekozen voor een combinatie van HAY meubelen en het meubilair van QUINZE & MILAN. Een nieuwe vormgeving in combinatie met het nostalgische verleden.

Pagina's